Google Calendar

Posted on February 1, 2007. Filed under: google |

Google Calendar

編排您的活動並與朋友分享可以在一個日曆上,安排所有活動,並配合朋友和家人的日程,以及尋找新鮮事,不是很好嗎? 瞭解更多資訊

縱觀全局「Google 日曆」可以讓您在自己的日程中檢視朋友和家人的日程、快速新增儲存在其日曆上的活動,以及新增其他在線上找到的有趣活動。
分享活動和日曆您可以決定哪些人能夠閱覽您的日曆,以及他們可以檢視哪些資訊。 正在籌劃活動嗎? 您可以在「Google 日曆」中建立邀請函、寄發提示訊息和追蹤回覆。 組織或團體也可以宣傳活動。

按計劃行事您可以設定活動的自動提示功能 (包括手機通知),並使用內置的搜尋工具即時尋找日曆中的事項。

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: